Bradley Smoker Anbefalinger

Restauratører

«Jeg har brukt Bradley Smoker i seks år, og det har revolusjonert menyene våre på restaurantene til det punktet at vi til og med selger de Beauvoir røkt laks i Selfridges mathall. Selv om vi bruker dem kommersielt til alle restaurantene våre, er det en fantastisk ting å ha hjemme hvis du er en ivrig fisker, røyker eller eksperimentell kokk, ha det hjemme i garasjen eller innebygd i skuret.»

– Mark Hix, kokk og restauratør

«Bruk av Bradley Smoker gir oss en ekstra vinkling når vi utvikler nye oppskrifter. Konsistensen av røyken er det som gir dette produktet en uforanderlig pålitelighet, og det er det vi trenger på grunn av den nøyaktige type mattilberedelsen. Andre røykere har en tendens til å være uberegnelige.»

– Nathan Outlaw, kokk og restauratør

«Hos Gortons bruker vi Bradley Smokers til en rekke spesialretter, spesielt i jaktsesongen. I et travelt restaurantkjøkken gir de oss fleksibiliteten til å lage våre egne røkte matvarer med utrolig letthet og effektivitet.»

– Peter Gorton, kokk og restauratør

Friluft sportsmenn

«Bradley Smoker gir en ny dimensjon til å tilberede vilt, med smak og tekstur garantert. Det gjør at jaktsesongen varer lenger ved å la oss forlenge holdbarheten når det er et stort utvalg av sesongens vilt tilgjengelig. En fantastisk måte å tilføre verdi og en annen matopplevelse på.»

– Jose Souto, sportsidrettsmann og matforfa
tter (Jose er kokkelektor, ved London Westminster Kingsway College der Bradley Smokers brukes i undervisningskjøkkenet.)

Bestill din i dag