ofte stilte spørsmål

Generelle spørsmål

Hvorfor er kald røyk så viktig?

Å lage røyk uten varme er den beste måten å kontrollere smaken på mat som blir røkt. Hos de fleste matrøykere genereres varme ved å brenne ved. Når treverket brenner fra antennelse til fullstendig aske, genererer treverket varme. På det punktet hvor trevirke er egenforbrukende (brenner uten noen varmekilde) produserer det mye varme. På dette tidspunktet produseres det veldig lite røyk, og temperaturen i maten eller BBQ-røykeren er utenfor kontroll. En matrøyker vil produsere en langt overlegen smakende mat hvis temperaturen og røyken holder seg på et konstant og kontrollert nivå.

Hva er forskjellen på et kaldt eller varmt røkt produkt?

De fleste røkt mat som er produsert for videresalg blir først kurert, og deretter kaldrøkt. Kaldrøyking gjøres vanligvis under 100 ° F eller under en temperatur som brenner eller kondenserer fett. Varme tilsettes på slutten av røykeprosessen for utseende og smak. En varmrøkt mat trenger veldig lite herding og har utseende, smak og tekstur på tilberedt mat.

Hva er en kjøttkur?

En kjøttkur er en kombinasjon av salt og sukker. Det kan være flytende (en saltlake) eller grov og kornet (en kur). Det kan inneholde mange andre ingredienser for å forbedre smaken eller bevare kjøttet. Du kan kjøpe en kjøttkur fra dagligvarebutikker, kjøttforsyningsbutikker eller noen slakterbutikker som spesialiserer seg på pølser og skinker. Du kan også lage dine egne; sørg imidlertid for at du har en riktig røykeoppskrift, og at du vet de riktige proporsjonene for typen produkt du røyker.

Kan du røyke mat uten å kurere den først?

Ja det kan du. Dette er en av tre måter du kan kalde røyk mat på. Prøv å ta kjøttprodukt friskt ut av kjølerommet og røyke på den kjøligste temperaturen som mulig. Ikke la matrøyken gå over 100 grader F. Smak eller marinade etter smak. Røyk bare i 1 til 2 timer, og kok deretter som du pleier. Hold spjeldet på toppen av røyken din på vidt gap, da dette hjelper med å holde temperaturen lav. Dette kan være litt vanskelig midt på sommeren når lufttemperaturen er over 60 grader. De nye smakene du kan lage er fantastiske.

Hvor mye koster det å røyke med en Bradley-røyker?

Kostnaden for å røyke med Bradley Smoker er omtrent $ 1,00 per time. Dette er omtrent det samme som å bruke trestykke kjøpt i en butikk.

Hvordan lager Bradley smaken bisquettes?

Det er en hemmelighet. Vi vil imidlertid fortelle deg at bisquettene er laget av alle naturlige produkter, og treverket vi bruker er rent og ikke har blitt brukt til noe annet formål før vi gjorde det til en bisquette.

Hvor lenge har Bradley laget røykere og bisquetter?

Vi har laget BBQ-røykere og matprodukter til bakgårdsmat og restaurantbransjen siden 1986. Mange av de fineste hotellene og restaurantene rundt om i verden røyker sin egen mat ved hjelp av en Bradley Smoker. Besøk vår oppskriftsside eller Bradley Smoker Youtube-kanalen for å lære mer om forskjellige matvarer som kan lages i en røyker.

Hva slags trevirke går bra med sjømat?

Visse tresorter gir bedre smak med forskjellige matvaregrupper. Det er ingen hard og fast regel for dette, men prøv å bruke hickory eller mesquite med svinekjøtt, storfekjøtt eller rødt viltkjøtt. Alle typer sjømat er utmerket med alder, lønn eller vår egen spesielle blanding. Fruit woods fungerer veldig bra med fjærkre og ferskvannsfisk. Prøv å bruke cheery med vill and eller kylling.

Kan Bradley Bisquettes brukes i andre røykere, BBQ-røykere og griller?

Ja, vi har 24 pakke bisquetter tilgjengelig i alle smakene våre som du kan kjøpe fra dagligvarebutikker etc.

Hvor lang tid lager røykgeneratoren røyk?

Så lenge du vil! Hver bisquette brenner i 20 minutter, så når du har lastet inn bisquette-materøret har du 8 timer før du trenger å laste den opp igjen.

Hvor mange tre bisquetter brukes på en time?

Hver bisquette brenner i 20 minutter. Så det brukes 3 bisquetter i timen.

Hvorfor ble brisket mitt tørt?

Å kaste eller bruke en «moppsaus» kan bidra til å holde fuktigheten fuktig. Flere tips om røykebørste finner du her.

VEDLIKEHOLD Spørsmål

Hvordan kan jeg kontrollere fuktigheten i røyken min?

Du kan kontrollere fuktigheten i deg som røyker ved ventilasjonen i toppen. Jo mer lukket den er, jo mer fuktighet vil bli holdt inne. Jo mer åpen den er, mindre fuktighet blir holdt i. Husk å ikke stenge lufthullet i toppen helt når røyk er i gang. For eksempel, når du gjør storfekjøtt, vil du tørke kjøttet, så hold lufta hele veien åpen hele tiden.

Hvor kan jeg kjøpe reservedeler til røyken min?

For å kjøpe en rekke deler, ring vår kundeservicelinje på 01803 712712.

Hvordan registrerer jeg Bradley Smoker-garantien?

Du kan registrere garantien for røykeren din på siden Garantiregistrering her.

Feilsøking

Hvorfor når ikke røyken min full temperatur?

Det er viktig å merke seg at varmeelementene våre er 500 watt og ikke er designet for høye temperaturer. Bradley Smokers er laget for å opprettholde lave og langsomme koketemperaturer. Ikke desto mindre, her er noen tips og ting å merke seg om temperaturen på røykeren din.

  • Åpning av døren din frigjør varmen som er lagret på innsiden, noe som tar litt tid å bygge opp igjen. Forsøk å åpne døren så lite som mulig.
  • Forvarm røyken før du legger maten i den. Noen brukere av Bradley Smoker har funnet forvarming litt høyere enn du vil lage mat til.
  • Sett kjøttet i røyken ved romtemperatur. Dette forhindrer det drastiske temperaturfallet når du legger et kaldt stykke kjøtt i røyken, direkte fra kjøleskapet.
  • Hold røykeren din beskyttet mot vind og elementer, og ikke under minusgrader. Omgivelsestemperatur påvirker den indre temperaturen til røykeren din, så jo kaldere det er desto lengre tid vil det ta å varme opp røykeren din.
  • Hvis du trenger bruk av en skjøteledning, må du forsikre deg om at den er tunge og mindre enn 20 fot lang.
  • Kok med lufthullet åpent, da dette frigjør noe av fuktigheten inni. Det er viktig å merke seg at du aldri skal lage mat med spjeldet ditt stengt mer enn ¼.
  • Hvis varmeelementet flimrer mens du varmer opp, eller ikke er helt rødt på tvers når det er varmt, kan det hende du må kjøpe et nytt varmeelement.

Hvis du fortsetter å ha et problem med å opprettholde temperaturen inne i røyken din, kan du ringe vår kundeservicelinje på 01803 712712.

Bestill din i dag

X