Bradley 6 Rack Digital

Sammendrag

Bradley Smoker er et unikt røykhus, solgt komplett med den tilhørende røykgeneratoren, der smaksbisetter brennes i 20 minutter hver, slik at temperaturen ikke svinger. Dette eliminerer høye temperaturer gasser, syrer og harpikser som kan forvrenge smaken til røkt mat. Bradley Smokers lager mat med god smak uten noen ettersmak. Mens andre røykere må pleies konstant, produserer Bradley Smoker automatisk ren, kjølig røyk i opptil 9 timer trygt og uten inngrep.

Full beskrivelse

Bradley Smoker er et unikt røykhus, solgt komplett med den tilhørende røykgeneratoren, der smaksbisetter brennes i 20 minutter hver, slik at temperaturen ikke svinger. Dette eliminerer høye temperaturer gasser, syrer og harpikser som kan forvrenge smaken til røkt mat. Bradley Smokers lager mat med god smak uten noen ettersmak. Mens andre røykere må pleies konstant, produserer Bradley Smoker automatisk ren, kjølig røyk i opptil 9 timer trygt og uten inngrep. Som med den originale modellen, er Bradley Digital Smokers både i stand til å røyke varm og kald: Faktisk gjør de en utrolig fin jobb med kald røyking på grunn av den vedvarende og kontrollerbare måten røyk genereres på. For kaldrøyking anbefales bruk av Cold Smoke Adapter. Forbruksmaterialene til bisquette blir brent på toppen av et elektrisk element – les mer om bisquetter og prosessen med røykgenerering i Bradley Smokers. For varmrøyking genereres varmen til matlaging av det uavhengig kontrollerte elektriske elementet. Dette er et eget element fra bisquettbrenneren. På de digitale modellene er kontroll av skapets temperatur via det programmerbare panelet på fronten av røykgeneratoren. Den programmerbare digitale skjermen gir fin kontroll over røykeprosessen med kontroll over tre separate parametere:

  • Ovnens temperatur: still inn målt ovnstemperatur, og røyken vil prøve å opprettholde denne temperaturen mens den også viser den faktiske temperaturen i ovnen.
  • Ovnstiden: still inn tiden du vil at ovnen skal bruke (steketiden). Etter at denne tiden er gått, vil varmeelementet slå seg av.
  • Røykingstiden: angi tidspunktet du vil at røykeren skal fortsette å generere røyk. Dette kan stilles uavhengig av koketid.

Modell BTDS108CE har seks stativer som standard med en kapasitet på 108 liter. Hvis du ikke trenger denne kapasiteten, har digital røyker 4 Rack Digital Smoker fire stativer og en kapasitet på 76 liter. Det ytre utsiden av de digitale modellene har et malt børstet rustfritt stål-utseende. De indre overflatene er i rustfritt stål. Som med den originale Bradley Smoker er skapet isolert. Bradley ekstra stativer og rykkete stativer vil passe til disse modellene. Annet tilbehør er også tilgjengelig. Perfekt til å underholde, lage gourmetmat i ditt eget hjem, eller bare glede deg over smaken som røyking gir. Enkelheten og brukervennligheten av Bradley Digital Smokers gjør dem til et godt valg for alle typer brukere. Hvis du ikke er tilhenger av digitale kontroller, er den originale Bradley Smoker et verdig alternativ. Mens Bradley Smokers er beregnet for bruk i hjemmet, brukes de også mye i lette kommersielle miljøer.

Mål og vekt

Utvendige dimensjoner (mm): 430W x 370D x 990H – 610W med generator på si den

Innvendige dimensjoner (mm): 380W x 290D x 840HT

Røykeareal / kapasitet: 673mm brukbar røykehøyde over dryppbrett 56250 cu cm

Stekeoverflate: 2178 sq cm

Vekt med emballasje: 30 kg

Boxed Dimensions: 510W x 460D x 1070H


Spesifikasjoner og manuell

Interiørkonstruksjon: Polert rustfritt stål

Ut vendig konstruksjon: Pulver Epoxy Steel

Ko keelement: 500 watt

Røykee lement: 125 Watt

Strømforsy ning: 220 – 240 Volt, 50 Hz 2,5

Amper Maksima l temperatur: 140 grader C men underlagt omgivelseste mperatur

Ju sterbare stativer: 6 stativer forkrommet

Se og last ned Manual her. Last ned datablad her.

Garanti

Bradley Smokers er garantert skikket til formål og er fri for defekter i materialer og utførelse i en periode på 12 måneder. En lengre garantiperiode kan gjelde avhengig av landet du kjøpte røykeren din i. Bradley røykere er beregnet på husholdningsbruk.

Registrer garantien
Hvis du er en ny eier av en Bradley-røyker, kan du registrere garantien.

Godkjenninger

Alle Bradley-røykere er CE-godkjent for bruk i EU.

Bestill din i dag

X