Røykgenerator

Sammendrag

Bradley Smoke Generator er en meget tilpasningsdyktig enhet som lar deg ettermontere nesten alle små strukturer i et røykhus. Enheten består av to deler. Røykgeneratoren er produsert i rustfritt stål og oppfyller samme formål som røykgeneratoren som er montert på den originale Bradley Smoker – føring av bisquettene på varmeelementet med en hastighet på hvert hvert tjuende minutt. Smoke Generator-designet minner om de eldre modellene til Bradley Smoker, nå erstattet. Dette har ingen konsekvens, da kontrollene er begrenset til en av / på-bryter, og en bisquette-forhåndsknapp som brukes til å plassere den første bisquetten på brenneren. Deretter mates bisquettes automatisk.

Den andre delen av apparatet består av en frontplate av rustfritt stål, med en justerbar krage som røykgeneratoren passer på ved hjelp av to knaster. Dette gjør det mulig å fjerne røykgeneratoren fra frontplaten for å lette rengjøring og lagring. Intensjonen er at frontplaten forblir permanent festet til strukturen du bruker til røyking. Bradl

Full beskrivelse

ey Smoke Generator er en meget tilpasningsdyktig enhet som lar deg ettermontere nesten alle små strukturer i et røykhus. Enheten består av to deler. Røykgeneratoren er produsert i rustfritt stål og oppfyller samme formål som røykgeneratoren som er montert på den originale Bradley Smoker – føring av bisquettene på varmeelementet med en hastighet på hvert hvert tjuende minutt. Smoke Generator-designet minner om de eldre modellene til Bradley Smoker, nå erstattet. Dette har ingen konsekvens, da kontrollene er begrenset til en av / på-bryter, og en bisquette-forhåndsknapp som brukes til å plassere den første bisquetten på brenneren. Deretter mates bisquettes automatisk.

Den andre delen av apparatet består av en frontplate av rustfritt stål, med en justerbar krage som røykgeneratoren passer på ved hjelp av to knaster. Dette gjør det mulig å fjerne røykgeneratoren fra frontplaten for å lette rengjøring og lagring. Intensjonen er at frontplaten forblir permanent festet til strukturen du bruker til røyking.

Bildet viser røykgeneratoren som ligger fast på frontplaten til adapteren, og den justerbare adapterkragen kan også sees. Når den er montert, passer veggen i røykhuskonstruksjonen mellom frontplaten og kragen.

Enheten bruker Bradley Flavour Bisquettes. Det er spesielt godt egnet til kaldrøyking. Der skapene som er montert på de andre modellene er isolert, fører dette til at varme bygges opp i skapene, noe som reduserer mot kaldrøyking. Imidlertid er sjansen stor for at den hjemmelagde strukturen din vil ha et betydelig større volum, og kanskje ikke isoleres. Som en konsekvens av det er det lite sannsynlig at du opplever varmeoppbygging i strukturen din, og at omgivelsestemperaturen er lav nok: under omtrent 28 grader C, vil du ikke ha problemer med å røyke kaldt. For de andre Bradley Smoker-modellene anbefaler vi bruk av Cold Smoke Adapter-tilbehøret når det er røykrøyking.

En ideell struktur kan være en gammel brystfryser, stod oppreist, lokket til døren, med et 11 cm hull i siden for adapteren, og en ventil i toppen for å tillate et naturlig trekk å strømme gjennom strukturen. Det er viktig at dette utkastet skjer, både med tanke på kvaliteten på det røkte produktet, og for å hindre at røyk blir trukket tilbake i røykgeneratoren. Hvis dette skjer, vil det til slutt føre til en oppbygging av tjære på mekanismen.

En plan for å bygge ditt eget røykhus følger med enheten og er tilgjengelig i pdf-format under fanen Spesifikasjoner.

Bradley Smoke Generators brukes til betydelig effekt av små tidsprodusenter av for eksempel røkt skinke, bacon og laks. Vi har mange brukere i Storbritannia som er i stand til å drive vellykkede røykebedrifter bare ved å bruke en eller flere Bradley Smoke Generators.

Et spørsmål vi ofte blir stilt er hvor stor størrelse på røykhuset kan opprettholdes av en Bradley Smoke Generator. Det er mange variabler som vil påvirke svaret, så det er usannsynlig å utføre nøye vitenskapelige eksperimenter, men et rom på 12 fot er godt innenfor kapasitet. Hvis du virkelig ser etter en løsning i denne størrelsesorden, vil du i alle fall bli rådet til å distribuere to generatorer, og hold en som en ekstra om nødvendig.

Dette produktet vant den ettertraktede Vesta-prisen i 2003, for ikke å snakke om de mange prisene for røkt mat vunnet av brukere siden den gang.

Mål og vekt

Utvendige dimensjoner (mm): 430W x 230D x 580HT inkl. Bisquetttrør
Vekt med emballasje: 6 kg
Boxedimensjoner: 650W x 320D x 330H

Spesifikasjoner

Utvendig konstruksjon: Pulver Epoxy Steel & Stainless Steel
Smoking Element: 125 Watts
Strømforsyning: 220 – 240 Volt, 50 Hz 2,5 Amps

Garanti

Bradley Smokers er garantert skikket til formål og er fri for defekter i materialer og utførelse i en periode på 12 måneder. En lengre garantiperiode kan gjelde avhengig av landet du kjøpte røykeren din i. Bradley røykere er beregnet på husholdningsbruk.

Registrer garantien
Hvis du er en ny eier av en Bradley-røyker, kan du registrere garantien.

Godkjenninger

Alle Bradley-røykere er CE-godkjent for bruk i EU.

 

Bestill din i dag

X