Ofte stilte spørsmål

Generelle spørsmål

Hvorfor er kald røyk så viktig?

Å lage røyk uten varme er den beste måten å kontrollere smaken av mat som blir røkt. Hos de fleste matrøykere genereres varme ved å brenne tre. Når treet brenner fra tenningsstart til fullstendig aske, genererer treet varme. På det punktet hvor tre fortæres, (brenner uten varmekilde) produserer det mye varme. På dette tidspunktet produseres det veldig lite røyk, og temperaturen i maten eller grillrøykeren er ute av kontroll. En matrøyker vil produsere en langt bedre smakende mat hvis temperaturen og røyken holder seg på et konstant og kontrollert nivå.

Hva er forskjellen mellom et kald- eller varmrøkt produkt?

De fleste røkte matvarer som produseres for videresalg, blir først speket, og deretter kaldrøkt. Kald røyking gjøres vanligvis under 100 ° F eller under en temperatur som forbrenner eller smelter fett. Varme tilsettes på slutten av røykeprosessen for utseende og smak. Varmrøkt mat trenger å veldig liten tid i lake og har utseendet, smaken og konsistensen av fullkokt mat.

Hva er en kjøttlake?

En kjøttlake er en kombinasjon av salt og sukker. Det kan være flytende (saltlake) eller grovt og granulært (sukkerlake) Det kan inneholde mange andre ingredienser for å forbedre smaken eller bevare kjøttet. Du kan kjøpe kjøttlake fra dagligvarebutikker, kjøttforsyningsbutikker eller noen slakterbutikker som spesialiserer seg på pølser og skinke. Du kan også lage dine egne; Men sørg for at du har en passende røykeroppskrift, og at du kjenner de riktige proporsjonene for typen produkt du røyker.

Kan du kaldrøyke mat uten å legge den i lake først?

Ja, det kan du. Dette er en av tre måter du kan kaldrøyke mat på. Prøv å ta et ferskt kjøttprodukt ut av kjølelagring og røyk ved kjøligst mulig temperatur. Ikke la matrøykeren gå over 100 grader F. Krydre eller mariner etter smak. Røyk bare i 1 til 2 timer og forbered deretter som du pleier å gjøre. Hold spjeldet på toppen av røykeren åpent, da dette hjelper deg med å holde temperaturen lav. Dette kan være litt vanskelig midt på sommeren når lufttemperaturen er over 60 grader. De nye smakene du kan lage er fantastiske.

Hvor mye koster det å røyke med en Bradley Smoker?

Kostnadene for å røyke med Bradley Smoker er ca. $1.00 per time. Dette er omtrent det samme som å bruke tre kubbe kjøpt i en butikk.

Hvordan lager Bradley smaksbrikettene?

Det er en hemmelighet. Vi vil imidlertid fortelle deg at brikettene er alle laget med naturlige produkter, og treet vi bruker er rent og ikke har blitt brukt til noe annet formål før vi gjorde det til en brikett.

Hvor lenge har Bradley laget røykere og briketter?

Vi har laget grillrøykere og matvarer til bakgårdskokker og restaurantbransjen siden 1986. Mange av de fineste hotellene og restaurantene rundt om i verden røyker sin egen mat ved hjelp av en Bradley Smoker. Besøk oppskriftssiden vår eller Bradley Smoker Youtube-kanal for å lære mer om de forskjellige matvarene som kan tilberedes med en røyker.

Hva slags tre passer bra til sjømat?

Visse tresorter gir en bedre smak med forskjellige matvaregrupper. Det er ingen vanskelig og fastlagt regel for dette, men prøv å bruke hickory eller mesquite med svinekjøtt, storfekjøtt eller rødt viltkjøtt. Alle typer sjømat er utmerket med or, lønn eller vår egen spesielle blanding. Fruktskogen fungerer veldig bra med fjærfe og ferskvannsfisk. Prøv å bruke cheery med villand eller kylling.

Kan Bradley briketter brukes i andre røykere, BBQ røykere og griller?

Ja, vi har 24 pakke briketter tilgjengelig i alle våre smaker som du kan kjøpe fra dagligvarebutikker etc.

Hvor lenge lager røykgeneratoren røyk?

Så lenge du vil! Hver brikett brenner i 20 minutter, så når du har fylt opp brikett feederen ditt, har du åtte timer før du må fylle det opp igjen.

Hvor mange trebriketter er brukt i løpet av en time?

Hver brikett brenner i 20 minutter. Så, 3 briketter brukes per time.

Hvorfor ble brisketen tørr?

Fukte eller bruk av en «saus» kan bidra til å holde fuktighet. Flere tips om røyking av brisket finner du her.

VEDLIKEHOLDSSPØRSMÅL

Hvordan kan jeg kontrollere fuktigheten inne i røykeren min?

Du kan kontrollere fuktigheten i røykeren din ved å lufte i toppen. Jo mer lukket den er, desto mer fuktighet vil bli holdt inn. Jo mer åpen den er, dess mindre fuktighet holdes inn. Husk å ikke lukke ventilen på toppen hele veien når det røykes. For eksempel, når du lager jerky av kjøtt, vil du tørke kjøttet, så hold ventilen helt åpen hele tiden.

Hvor kan jeg kjøpe reservedeler til røykeren min?

For å kjøpe en forslkellige deler, vennligst ring vår kundeservice linje på 01803 712712.

Hvordan registrerer jeg min Bradley Smoker garannti?

Du kan registrere garantien for din røyker på Garanti registrering siden her.

Feilsøking

Hvorfor når ikke røykeren min full temperatur?

Det er viktig å merke seg at varmeelementene våre er 500 watt, og ikke er designet for høye temperaturer. Bradley Smokers er laget for å opprettholde lave temperaturer. Likevel, her er noen tips og ting å merke seg om temperaturen til røykeren din.

  • Åpning av døren frigjør varmen som er lagret inne, og det tar litt tid å bygge opp igjen. Prøv å åpne døren så lite som mulig.
  • Varm opp røykeren din før du legger maten i den. Noen Bradley Smoker-brukere har funnet at sette varmen opp litt høyere enn du vil lage mat på, hjelper også.
  • Legg kjøttet i røykeren ved romtemperatur. Dette forhindrer det drastiske temperaturfallet når du legger et kaldt kjøttstykke i røykeren, direkte fra kjøleskapet.
  • Hold røykeren beskyttet mot vind og vind og under kuldegrader. Omgivelsestemperaturen påvirker den indre temperaturen til røykeren din, så jo kaldere det er jo lenger tid vil det ta å varme opp røykeren din.
  • Hvis du trenger bruk av en skjøteledning, må du sørge for at den er tung og mindre enn 20 fot lang.
  • Forbered med ventilen åpen, da dette frigjør noe av fuktigheten inni. Det er viktig å merke seg at du aldri skal lage mat med spjeld lukket mer enn ¼.
  • Hvis varmeelementet ditt flimrer mens det varmes opp, eller ikke lyser rødt når det er varmt, kan det hende du må kjøpe et nytt varmeelement.

Hvis du fortsetter å ha et problem med å opprettholde temperaturen i røykeren din, kan du ringe vår kundeservice på 01803 712712.

Bestill din i dag