The Bradley Smoker Story

HVORDAN DET HELE STARTET

Bradley Smoker kom virkelig i gang da faren min gjorde en avtale med en matmatrøykere på syttitallet. Historien forteller at denne røykeren ikke visste noe om å fange laks og ba faren min om noen råd. Pappa sa at hvis han ville lære å fange fisk, måtte han lære faren min å røyke laks. Det var veldig mye lettere å fange laks den gang. Hvis denne avtalen skjedde i dag, tviler jeg på at Bradley Smoker ville kommet veldig langt.

Uansett lærte denne mesterrøyken å fange laks. Min far sa i utgangspunktet ham kardinalregelen med å fiske «ikke fisk der det ikke er fisk, periode«.

Så fyren holdt løftet, ga faren min noen røykeroppskrifter, holdt det enkelt med veldig vanlige ingredienser og fortalte faren min hemmeligheten bak matrøyking. Han sa du må kontrollere røyken, ren og enkel. På den tiden betydde det å hele tiden ta hensyn til sagflisene, og aldri la varmen som ble generert av den brennende sagspitten bli for høy, og viktigst av alt å aldri la treet brenne ned til en aske. Se på at veden blir brent, når det begynner å ha glødende rav, og det er flekker med hvit aske som dukker opp, bli kvitt det. Bytt den ut med nytt sagflis og fortsett å røyke som oppskriften krever. Det er det, enkelt? Jeg ga den bare bort….

Ikke helt ennå er jeg redd, det er mye å røyke mat som jeg fremdeles lærer om hver dag. Jeg blir påminnet av alle matrøykere der ute om at vi fremdeles har mange ting å avdekke, som aldri ble prøvd før. Det er snart den siste og beste oppskriften du må prøve. Vi vil prøve å holde deg oppdatert.

Vil du vite mer om oss, fortsett å lese. Jeg lover å ikke la noe være ute.

Med dette enkle prinsippet om matrøyking fast forankret i min fars mesters liste over prinsipper og regler. Han bestemte seg for å lage en matrøyker som gjorde akkurat det denne fyren sa måtte gjøres (kontroller røyken). Da brukte de en brødstiger til røykehuset, gammel støpejern for å holde sagflis og en kokeplate for å generere røyken.

Flott, det andre viktigste kravet var en god del fritid til å gjøre annet enn å se røykrøyk, dette er som å se på maling tørr. Dette bringer meg til onkelen min som tilfeldigvis er en profesjonell i begge bestrebelser. Han er også en ganske god oppfinner.

De tok sikte på å lage en røyker som produserer ren, kontinuerlig røyk uten behov for konstant oppmerksomhet. De prøvde alt for å kontrollere forbrenningen av sagflis, studerte til og med hvordan forskjellige typer sagflis brenner annerledes og klødde i konseptet å bløtlegge sagflis i vann før hånd. Det gjorde bare damp til sagflis var tørr nok til å begynne å røyke, jævla.

Større trebiter krevde mer varmeenergi for å begynne å brenne, dette fungerte ikke fordi de aldri kunne kontrollere varmen, og uunngåelig brant treverket til aske, noe som eliminerte ethvert forsøk på å få maten til å smake godt.

Du ville ikke tro at gismoer og dingser de opprettet, oppnådde nøyaktig ingenting før de endelig gikk tilbake til begynnelsen og bestemte seg for at det beste sagfliset for å lage røyk var kubesnitt, ikke for fint og ikke fra en planleggingssag. Men hvordan kontrollerer du sagflis? Lykke til med den. Bradley Smoking Bisquette ble utviklet først. Størrelse, form og tetthet er kritisk, og det fungerte. Det skapte røyken rent, brant ikke ned til en aske, trengte veldig lite varmeenergi for å røyke. Viktigst, kunne lett slukkes. Du kan si at de oppfant den første matrøyken som stopper røykeprosessen. Det ville være halvt sant.

Dette er liksom de gamle platespillerne. Hva kom først platen, eller spilleren? De trengte nå å utvikle røykehuset. Igjen måtte de gå tilbake til reglene og prinsippene for matrøyking. Røykhuset forandret seg ikke veldig, men kokeplaten ble erstattet med et veldig lavt varmeelement, stekepannen ble erstattet med et forseggjort fôringssystem for kontinuerlig å føre bisquettene til varmeelementet slik at det gjorde røyk kontinuerlig. I stedet for å stoppe prosessen for å fjerne brukt sagflis, inkluderte de et vannbad for å slukke bisquettene, og et sekundært varmeelement for å kontrollere temperaturen på røykehuset; noen få andre nødvendige stykker for å gjøre det så bra de kunne gjøre det, og det vi har er en Bradley-røyker.

«Det fungerte utmerket, laget fantastisk røyk, og maten som kom ut var intet mindre enn enestående. Lokale gourmetkokker var de første som fikk tak i Bradley Smoker. «

Det fungerte bra, laget fantastisk røyk, og maten som kom ut var intet mindre enn enestående. Lokale gourmetkokker var de første som fikk tak i Bradley Smoker.

Når du er klar, ring oss eller besøk en av våre mange talentfulle forhandlere for å finne ut mer om Bradley-røykere, røyking av bisquetter, kjøttkurer og mange andre produkter vi tilbyr.

Vennlig hilsen
Wade Bradley

Bestill din i dag

X