Bradley Røyker påtegninger

restauratører

"Jeg har brukt Bradley Smoker i seks år, og det har revolusjonert menyene våre på restaurantene til det punktet at vi til og med selger de Beauvoir røkt laks i Selfridges mathall. Selv om vi bruker dem kommersielt til alle restaurantene våre, er de en fantastisk ting å ha hjemme hvis du er en ivrig fisker, røyker eller eksperimentell kokk, har den hjemme i garasjen eller innebygd i skuret. "

– Mark Hix, kokk og restauratør

"Å bruke Bradley Smoker gir oss en ekstra teknikkvinkel når vi utvikler nye oppskrifter. Konsistensen av røyken er det som gir dette produktet en jevn pålitelighet, og det er det vi trenger på grunn av den nøyaktige naturen til matlagingen. Andre røykere har en tendens til å være uberegnelige. "

– Nathan Outlaw, kokk og restauratør

"Hos Gortons bruker vi Bradley Smokers til en rekke spesialretter, spesielt når spillet er i sesong. I et travelt restaurantkjøkken gir de oss fleksibiliteten til å lage våre egne røkt matvarer med enestående letthet og effektivitet. "

– Peter Gorton, kokk og restauratør

Feltidrettsutøvere

"Bradley Smoker bringer en ny dimensjon til matlagingsspillet, med smak og struktur garantert. Det gjør spillsesongen til å vare lenger ved å la oss forlenge holdbarheten når det er en mengde spill i sesongen tilgjengelig. En fantastisk måte å tilføre verdi og en annerledes spiseopplevelse. "

– Jose Souto, sportsidrettsmann og matforfa
tter (Jose er kokkelektor, ved London Westminster Kingsway College der Bradley Smokers brukes i undervisningskjøkkenet.)

Bestill din i dag

X