Smaksbriketter

Summary

Nøkkelen til suksess med Bradley Smokers er Bradley Smaksbriketter. For å produsere briketter bindes fliser av hardved sammen i nøyaktige mengder, med kontrollert trykk og tetthet. Smaken av røken bestemmes ved variasjonen av veden som brennes.

  • Alder og lønn gir en rik og distinkt smak som ofte brukes med sjømat, skinke og bacon.
  • De sterkere og veldig distinkte smakene av mesquite og hickory brukes ofte til røyking av biff- og svinekjøttprodukter som nakkekotletter og brisket.
  • Eple og kirsebær gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt med fjærkre og viltkjøtt
  • Se Smaks Guide-fanen for mer informasjon om tresorter og smaker.
FULL BESKRIVELSE

Nøkkelen til suksess med Bradley Smokers er Bradley Smaksbriketter. For å produsere briketter bindes fliser av hardved sammen i nøyaktige mengder, med kontrollert trykk og tetthet. Smaken av røken bestemmes ved variasjonen av veden som brennes.

Alder og lønn gir en rik og distinkt smak som ofte brukes med sjømat, skinke og bacon.

De sterkere og veldig distinkte smakene av mesquite og hickory brukes ofte til røyking av biff- og svinekjøttprodukter som nakkekotletter og brisket.

Eple og kirsebær gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt med fjærkre og viltkjøtt

Se Smaks Guide-fanen for mer informasjon om tresorter og smaker.

Bradley Smokers brenner en smaksbrikett hvert 20 minutt, som produserer en ren røyksmak. Etterhvert som hver brikett brennes, skyves den forsiktig fra brennerelementet av neste brikette for å bli slukket i gryten med vann. Syklusen fortsetter så lenge røykeren er fylt med briketter.

Når tre brenner, produseres røyksmaken i de første minuttene av brenningen. Når treet genererer nok varme til å fortsette å brenne alene, gir det høye temperaturer, syrer, harpiks og gasser. Disse vil forvrenge smaken og utseendet på røkt mat. Når tre brenner til dette stadiet, er det ingen kontroll over forholdene. Med Bradley smaksbriketter blir gjetningen eliminert.

Ikke bare eliminerer Bradley smaksbrikettene uønsket varme, røyk produsert på Bradley-måten er fire ganger renere enn røyk produsert av identiske løse chips brent i en stekepanne eller brannkasse.

Bradley Smoker bruker briketter med en hastighet på omtrent en per hvert 20. minutt. Røykerens driftskostnader er derfor mindre enn et pund (£ GBP = 1,2 euro) per time.

SAMMENSETNING

Bradley smaksbriketter blir laget fra naturlig løvtre uten tilsetningsstoffer. Tester utført av British Columbia Institute of Technology har vist at Bradley smaksbriketter produserer røyk fire ganger renere enn røyk produsert av identiske flis brent i en stekepanne eller brannkasse.

  • 99,98% naturlig løvtre eller frukttre
  • 0.02% kollagen – et naturlig stoff som brukes som bindemiddel
OPPRINNELSE
EUs tømmerforordning forplikter selskaper som lovlig handler med tømmer til å vise tilbørlig aktsomhet hvis de handler med tømmer eller tømmerbaserte produkter i EU. Regelverket er ment å forhindre ulovlig hogst. Alle Bradley briketter er underlagt denne aktsomhetsprosessen som gjennomføres av den europeiske distributøren i samarbeid med produsenten.
ØKOLOGISK STATUS
Noen kunder har spurt om den økologiske statusen for Bradley Bisquettes. .Spørsmålet er henvist til Soil Association, som selv påtar seg å melde om slike forhold Vi har blitt forsikret om at brikettene oppfyller kravet, selv om vi ikke har en formell sertifisering. Kunder kan henvise til Soil Association med tillit til at briketten vil oppfylle deres krav.
SMAKSGUIDE
PRODUKTKODER
SMAK 24 PAKKE 48 PAKKE 120 PAKKE
Alder BTAL24 BTAL48 BTAL120
eple BTAP24 BTAP48 BTAP120
kirsebær BTCH24 BTCH48 BTCH120
Hickory BTHC24 BTHC48 BTHC120
Jim Beam BTJB24 BTJB48 BTJB120
lønnetre BTMP24 BTMP48 BTMP120
Mesquite BTMQ24 BTMQ48 BTMQ120
Eik BTOK24 BTOK48 BTOK120
Pacific Blend BTPB24 BTPB48 BTPB120
pecan BTPC24 BTPC48 BTPC120
Whisky eik BTWOSE24 BTWOSE48 BTWOSE120
Spesiell blanding BTSB24 BTSB48 BTSB120
salvie BTSG24 BTSG48
Øl BTBR24 BTBR48
Chilli Cumin BTCC24 BTCC48
Hunter's Blend BTHB24 BTHB48
Karibisk blanding BTCB24 BTCB48
Five Flavour Variety Pack BTFV120

Standard bisquettes

Alder Blend Bisquettes

Epleblanding bisquettes

Cherry Blend Bisquettes

Hickory Blend Bisquettes

Jim Beam Bisquettes

Maple Blend Bisquettes

Mesquite Blend Bisquettes

Eg Blend Bisquettes

Pacific Blend Bisquettes

Pecan Blend Bisquettes

Spesielle blandingsbisetter

Whisky eik Bisquettes

Premium bisquettes

Bradley Premium Bisquettes er tilgjengelig i 24 og 48 pakker

Øl Bisquettes

Caribbean Blend Bisquettes

Chilli Cumin Bisquettes

Ginger Sesame Bisquettes

Hunter's Blend Bisquettes

Sage Blend Bisquettes

Bestill din i dag