Smoked Savory Stuffed Cheesy Meatballs Recipe

Oppskrift på røkt velsmakende fylte ostekjøttboller



Ingredients

1 Lb slipt chuck

½ kopp revet parmesan

½ kopp strimlet cheddar

½ kopp finhakket løk

1/3 kopp finhakket jalapeno (valgfritt for ekstra krydder)

1 stort egg (hele greia)

¼ kopp Worcestershire

¼ kopp Bradley's Herb Blend Rub

½ kopp din favoritt BBQ saus

¼ til ½ tommers terninger av cheddar, pepperknekt eller annen favorittost

Preparation

Røyketemperatur: 110-120°C

Slutttemperatur for kjøtt: 71°C

Anbefalt trevirke: eple

Bland alle ingrediensene sammen for hånd og rull til kjøttboller ved å håndflate kjøttet med hånden.

Sørg for å ha en ½ tommers ostebit i hver kjøttbolle

Du kan nå dekke med BBQ-saus om ønskelig, og toppe med revet ost