Vi gjør det vi elsker

Hos Bradley Smoker er vi stolte av å tilby den reneste røyken og røykere av høyeste kvalitet for å sakte røyke uansett hva du kan tenke deg. Vi er ikke de første og vi vil ikke være de siste, men vi er definitivt best. Våre røykere er designet for å gi deg den beste maten, uten konstant overvåking.

  • Vår historie går slik: En mester matrøyker visste ingenting om å fange laks og spurte oss om råd. Hvis han ønsket å lære å fange fisk, sa vi til ham at han måtte lære oss å røyke laks. Så delte vi hovedregelen om å fiske...ikke fisk der det ikke er fisk. Til gjengjeld sa han at du må kontrollere røyken, enkelt og greit.

  • Med dette matrøykeprinsippet godt forankret, satte vi oss for å lage en matrøyker som gjorde nettopp det – produserte ren, kontinuerlig røyk uten behov for konstant oppmerksomhet. Det ga fantastisk røyk, og maten som ble resultatet var intet mindre enn enestående. Lokale gourmetkokker var de første som fikk tak i Bradley Smoker, og nå gir vi den til alle.

Jeg hadde "røykt" kjøtt på grillen min, men ville ha en ekte røyker. Bradley Smokers er enda enklere enn jeg trodde. Sett det og glem det.

  • merke

    Som et merke tilbyr Bradley uovertruffen kvalitet, enkelhet og konsistens. Vi har eksistert ganske lenge, men fortsetter å bringe den nyeste teknologien med den beste smaken. Vi elsker det vi gjør, og gjør det vi elsker.

  • Misjon og visjon

    Bradleys oppdrag har alltid vært å gi deg en røyker som leverer den beste røkte maten til bordet ditt. Siden 70-tallet har vi jobbet for å tilby alle de beste røyksmakene som er mulig, et bredt utvalg av produkter, og bekvemmeligheten med automatiske fôringsbisquetter. Vår visjon er å være selskapet alle går til for en røyker, og hvor folk kan oppdage den vakre smaken av røkt mat uten å måtte gjøre jobben en vanlig røyker tar.

  • Est.

    1986

    40 år. av erfaring

    Fra dag én til alt som skal komme, forbedrer vi alltid det vi gjør.

  • Over

    1,5 millioner

    Røykere solgt

    Fra røykere som elsker utendørs til hjemmekokker, det finnes en røyker for alle.

  • Nøyaktig

    16

    Deilige smaker

    Fra lønn til karibisk blandingsbisquetter, det er så mange valg.

samfunnet

Ingenting slår å bringe folk sammen over et deilig røkt måltid. Knekk opp kjølerne og få i gang drinkene, del noen historier og bli med i Bradley Smoker Community. Du vil finne et flott sted å dele dine erfaringer, oppskrifter, triks og forhåpentligvis noen tips for å heve røykespillet ditt.

Bradley Smoker Endorsements

Mark Hix

” I have been using the Bradley Smoker for six years and it has revolutionised our menus in the restaurants to the point that we are even selling de Beauvoir smoked salmon in Selfridges food hall. Although we use them commercially for all our restaurants they are a fantastic thing to have at home if you are a keen fisherman, smoker, or experimental cook, having it at home in the garage or built into the shed. “

– Mark Hix, chef and restaurateur

Nathan Outlaw

” Using the Bradley Smoker gives us an extra technique angle when developing new recipes. The consistency of the smoke is what gives this product a consistent reliability which is what we need due to the precise nature of our cooking. Other smokers tend to be erratic.”

– Nathan Outlaw, Michelin Starred chef and restaurateur

sam white

“Our Bradley Smoker is an essential bit of kit for 45 Jermyn St. Not only do we have our own Piccadilly Smoked Salmon on the menu for breakfast, lunch and dinner, but we also sell it in the food hall of Fortnum & Mason.

The smoker is fantastic for smoking fish, but we also use it to smoke a variety of produce, like beetroots and parsnips – the smoker creates this incredible depth of flavour and makes for really interesting salads and purees.

Smoking inhouse also allows us to have control of consistency of flavour and product which is very important to us.”

– Sam White, Head Chef 45 Jermyn St. Fortnum & Mason

peter gorton

” At Gortons we use Bradley Smokers for a range of speciality dishes, especially when game is in season. In a busy restaurant kitchen they provide us with the flexibility to create our own smoked food items with remarkable ease and efficiency. “

– Peter Gorton, chef and restaurateur

jose souto

” Bradley Smoker brings a new dimension to cooking game, with flavour and texture guaranteed. It makes the game season last longer by allowing us to extend the shelf life when there is a glut of in-season game available. A fantastic way to add value and a different eating experience. “

– Jose Souto, field sportsman and food writer
(Jose is a Chef Lecturer, at London Westminster Kingsway College where Bradley Smokers are used in the teaching kitchens.)