Smoked Pork Belly Recipe

Røkt Grisemage Oppskrift



Dette kan brukes som en hovedrett, men for meg er det for rik. Det er utmerket som en forrett, eller en sideskål for fisk og fjærkre; Eller hakket opp og brukt i en Caesars salat.

Ingredients

2 pund fersk svinekjøtt

Marinade: (Marinade av Rob Rainford, Canadian Food Network)

¼ kopp Jack Daniels

3 kvister frisk rosmarin grovhakket

4 middels finhakket hvitløksfedd

1 ss kornet sennep

3 ss olivenolje

2 ts knuste røde pepperflak

1 ts knust sort pepper

JD dipsaus:

8 unser tomatsaus

6 ss brunt sukker, honning eller lønnesirup

1,5 unser Jack Daniels (ett skudd)

2 ss malteddik

1 ss kornet sennep

2-4 ts Chipotle Tabasco saus eller 1 chipotle pepper i saus, hakket

1 ts hvitløkspulver

1 ts løkpulver

½ ts kosher salt

½ ts sort pepper

Preparation

Fjern rosmarinbladene fra stilkene og grovhakk.

I en bolle blander du alle ingrediensene (unntatt svinekjøtt) til det er godt kombinert.

Skjær svinekjøtt i 2 x 6-tommers biter - fjern skinnet for bedre smak.

Plasser svinekjøttet i en en-liters forseglbar plastpose.

Hell marinaden over toppen av svinekjøttet.

Fjern så mye luft som mulig, forsegl posen og sleng for å dekke jevnt.

Sett posen i kjøleskapet for å marinere over natten. Hvis du har en Reveo, mariner du i 20 minutter.

Ta svinekjøttet ut av kjøleskapet, ta det ut av posen og legg det på et bakepapir.

Kast marinaden og klapp svinekjøttet tørt med et rent papirhåndkle (bare tørk, ikke fjern krydderet som fester seg til svinekjøttet).

La svinekjøttet stå i romtemperatur i ca 2 timer før du legger det i røykeovnen. Å bruke en vifte til å sirkulere luft over svinekjøttet vil bidra til å danne en pellicle.

Plasser i en forvarmet 220°F Bradley (sørg for at bisquettebrenneren også er forvarmet).

Påfør to timer med røyk og fortsett å koke i ca. 2-3 timer til. Jeg foretrekker pecan, men eple og lønn fungerer også bra. Hvis du vil ha en sterkere røyksmak, bruk hickory.

Når svinekjøttet når en innvendig temperatur på 155 - 160 °F, fjern den fra røykeovnen, fyll den løst med folie og la den hvile i 15 minutter.

Hvis du røykte med skinnet på, fjern skinnet.

Skjær tynne, eller skjær i passe store biter. Server vanlig eller med dipsaus (se under oppskrift) ved siden av eller drysset over biter, eller bruk din egen favorittsaus.

JD dipsaus:

Bland alle ingrediensene i en liten kjele.

La småkoke til det tykner litt.

Smak til og juster salt og pepper.

La avkjøles til serveringstemperatur.

Server ved siden av eller ringle over kjøttet.

Pecan
Tre

Pecan Bisquettes for Bradley Smokers

Med en søt og mild smak, som gjør den til Hickorys mildere fetter, passer Pecan Bisquettes godt med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam, vilt og vannfugler.

Shop Now